Ha en skön sommar,

2018-07-09 08:23:16

Jag vill önska er alla en lång och skön sommar. Så hoppas jag att vi hörs av och ses när verkligheten faller över oss igen och för min del kommer det att bli vecka 32. Nu tänker jag gå och bada :-)
God Jul och ett Gott Nytt År
Effektiva Arbetsvanor har flyttat
Effektiva Arbetsvanor hjälper barn i Malwi
Börja ett nytt arbetsliv 2016!
One Note - Varför Då?
Effektiva Arbetsvanor på B2B mässan i Stockholm den 22 oktober
Effektivisera ert projektarbete
Öppna kurser i personlig effektivitet
Ny samarbetspartner i Danmark

Aktuellt

Effektiva Arbetsvanor hjälper barn i Malwi

2016-04-20

Effektiva Arbetsvanor tror på filosofin att dela med sig, därför engagerar vi oss i Nourish the Children.Nourish The Children är ett koncept skapat av Nu Skin Enterprises.Syftet med konceptet är att ge konstant och växande hjälp åt de barn ibland annat i Malawi som är ett av Afrikas minsta och fattigaste länder.Effektiva Arbetsvanor ger mat till 5 barn per dag och månad. Nourish the Children har per den 18 februari 2016 distribuerat över 474 909 100 måltider till barn i tredje världen.Det skulle glädja oss på, om du som vår kund vill ställa upp, och bli månadsgivare i Nourish the Children.Varför Nourish the Children?Med Nourish the Children kan du känna dig trygg när du donerar. Du vet precis vad du får för pengarna: näringsrik VitaMeal. Du vet precis hur pengarna används: för att ge näring åt utsatta barn. Du vet precis hur donationerna effektiviseras: med matchande donationer och via utbildning och program för att förhindra sjukdom. Och du vet att du gör en insats: mer än 150 000 barn får näringsrik mat varje dag.Var för VitaMeal?

Var 6:e sekund dör ett barn av undernäringVitaMeal innehåller all den näring och vitaminer ett barn behöver för attVäxa upp friska och utvecklas normalt.Genom att vara månadsgivare ger du inte bara mat till ett eller flera barn, du bidrar också att barnen kommer till skolan och får utbildning. Maten som du bidrar med delas ut bland annat ut i skolorna.Ett jämnt flöde av donationer är nyckeln till Nourish the Childrens framgång.https://www.nuskin.com/content/nuskin/sv_SE/culture/nourish_the_children.html